Закуски

Кабачок з бринзою
Опис: запечений на мангалі кабачок, посипаний бринзою та горішками
Час приготування: 25 хв
Вага однієї порції: 150-250г
Ціна вказана за 100г
Пхалі
Опис: баклажан гриль, заправлений грецьким горіхом, спеціями, часником і кінзою
Час приготування: 15 хв
Порція: 200г
*лише на Науковій
Сало з грінками та часником
Опис: сало з часником, грунками з чоргого хліба та грічицею
Час приготування: 10 хв
Порція: 150г
*лише на Науковій
Сулугуні-гриль в лаваші
Опис: сир сулугуні, бринза та зелень у вірменському лаваші
Час приготування: 20 хв
Порція: 250г
Човник з баклажана
Подається з бринзою, грецьким горіхом та зеленню
Ціна за 100г
Час приготування: 25хв
*лише на Науковій
Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)
