Закуски

Кабачок з бринзою
Опис: запечений на мангалі кабачок, посипаний бринзою та горішками
Час приготування: 25 хв
Вага однієї порції: 150-250г
Ціна вказана за 100г
Оселедець з картоплею
Опис: оселедець з картоплею, маринованим огірком та цибулею
Час приготування: 10 хв
Порція: 350г
Паштет з курячої печінки з грінками
Опис: ніжний паштет з курячої печінки, подається з грінками та соусом із журавлини
Час приготування: 10 хв
Порція: 350г
Сало з грінками та часником
Опис: сало з часником, грунками з чоргого хліба та грічицею
Час приготування: 10 хв
Порція: 150г
*лише на Науковій
Сулугуні-гриль в лаваші
Опис: сир сулугуні, бринза та зелень у вірменському лаваші
Час приготування: 20 хв
Порція: 250г
Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)
